El lliçanenc Ismael Rodríguez es va emportar el passat diumenge la victòria en la primera ronda de la Fórmula Catalunya després de superar al vencedor de la primera cursa, Xavier Puigdelliura.

En la primera prova de la Fórmula Catalunya (Categoria KZ) els pilots de Lliçà d’Amunt van ser els que van liderar la prova. Primer va ser Xavier Puigdelliura que aconseguia la pole position en el traçat B del Kartòdrom de Catalunya que s’ubica a Lliçà de Vall.

En la sortida de la primera cursa, Puigdelliura va mantenir el liderat fins al final després de rodar sota pressió del campió de la Formula Catalunya, Ismael Rodríguez que va finalitzar segon. Al darrere sense poder aguantar el ritme infernal dels lliçanenc van acabar Enric Boada, Dídac Ros, Martí Fajeda i Javier Aljama.

En la segona cursa era Dídac Ros qui sortia des de la posició preferent però després de rodar sota pressió, cedia el liderat a Enric Boada que era fortament pressionat per Puigdelliura i Rodríguez.

Rodríguez a diferencia de Puigdelliura assolia el liderat a falta de cinc voltes assegurant-se el primer triomf de la temporada i el liderat en la competició. Boada i Puigdelliura tancaven el podi.

Pel que fa a la resta de categories, Marc Pernia es va endur el triomf en la categoria Sènior, a Amateur +21 victòria per Toño Alcón. A junior la primera plaça va ser per Pedro Torres, mentre Pol Chaos va guanyar a cadet.

La propera cursa es celebrarà el dia de Sant Jordi en el traçat B.