Xavier Puigdelliura va dominar la cinquena ronda de la Fórmula Catalunya el passat diumenge 24 de Setembre, en el Kartòdrom de Catalunya en el traçat Jolly. El lliçanenc amplia el seu avantatge en el campionat respecte Ismael Rodríguez.

Després d’un dissabte d’entrenaments amb molts problemes amb el seu Kosmic, Xavier Puigdelliura, pilot de FormulaRapida.net Racing va aconseguir un diumenge perfecte amb la pole position, les voltes ràpides de la cursa i les victòries en ambdues mànigues.

El seu màxim rival pel campionat i actual campió, Ismael Rodríguez es va quedar ben a prop d’aconseguir la pole i, en la primera màniga, va intentar mantenir el ritme de Puigdelliura, però va ser incapaç d’avançar-lo tot i fer-li un undercut. La gran sorpresa estaria en la tercera posició, ja que un debutant en la categoria, Iñigo Roger, es va alçar amb l’últim esglaó del podi després d’estar tota la temporada en la categoria Amateur +21.

En la segona màniga, Pugidelliura sortia en quarta posició degut a la graella invertida, però ja en l’arrencada es va situar en primera posició al primer revolt. Rodríguez va intentar resistir de nou, però en les últimes voltes el líder de la categoria va obrir un marge suficient per estar tranquil. Novament, la tercera posició seria per Iñigo Roger, mentre que Dídac Ros resistia en quarta posició als atacs de Martí Fageda, cinquè, i Javier Aljama, sisè.

En la resta de categories victòries per Pol Chaos (Cadet), Juan Manuel Montes (Junior), Oscar Pujadas (Amateur +21) i Marc Pernia (Sènior).