Ismael Rodríguez s’emporta la victoria en una carrera marcada pels abandonaments. El lliçanenc és el primer líder de la temporada, Íñigo Roger segon i Xavier Puigdelliura tercer van completar el podi.

Entrenaments cronometrats:

Iniciava la classificació i molts pilots van decidir deixar passar el temps abans de sortir. Així dons, Martí Fajeda es va posar al capdavant durant els primers minuts amb un temps de 45.004. El balear va patir el primer problema del día amb el seu motor i va tenir que deixar de voltar abans que acabés la sessió. En aquest moment, van sortir la resta de pilots i la taula va canviar. Xavier Puigdelliura va trencar el rècord del circuit amb un 44.716 i es va endur la primera posición. Ismael Rodríguez no va poder amb el temps de Puigdelliura i va classificar 3r seguit de Joan Castells i Enric Boada.

Primera mànega:

Els problemas continuaven per Fajeda, aquest cop es va quedar sense embragatge i no va poder fer la sortida. Iniciava la cursa amb Xavier mantenint la primera posición, Ismael darrera i Íñigo Roger pujant de la vuitena a la tercera. Martí sortiria més endarrerit. Ismael es posava en primera posición mentre Pau Motserrat abandonava la cursa.

Amb només 4 voltes, Martí abandonava la cursa. Una volta més tard Enric Boada es posava 4t al adelantar a Joan Castells. Tres voltes després saltava la sorpresa, Xavier Puigdeliura havia d’abandonar, els cargols de la bateria van trencar-se. Però no va ser l’únic, Boada va abandonar per problemas amb el filtre quan ja estava enganxat a Íñigo.

La cursa es va estabilitzar, no abans de veure la retirada de Rubén Fernández. Ismael Rodríguez va guanyar, Íñigo Roger segon i Pau Castells tercer. Javier Aljama i Josep Subirana tancaven els 5 primers.

Íñigo Roger:

“Tenia el set-up incorrecte a la crono i l’hem canviat abans de la cursa, no esperaba posar-me tant amunt al principi. Quan he vist que Enric es posava al darrera esperava ansiós la lluita, es un pilot al qual tinc respecte. Una pena que no acabés.”

Segona Mànega:

La sorpresa la donava Martí Fajeda, aquest cop positivament. Desprès de declarar que no podria sortir, ho va fer. També Xavier Puigdelliura aconseguiria un nou suport de la bateria.

En la sortida Aljama, que sortia primer, es posava al cap, seguit de Roger, Rodríguez i Castells. Puigdelliura i Fajeda es posaven a remontar i es posaven a roda. Abans del primer pas per meta Xavier ja es posava 4t i Ismael 2n. Poc després, Ismael agafava el liderat i posava espai entre ell i Aljama. Puigdelliura no trigaria tampoc en posar-se tercer i posteriorment segon.

Quedaven 11 voltes i el campió imposava un ritme elevat a la caça de Ismael. Per darrera Javier Aljama feia un tap que permitia a Fajeda pasar a Castells. Va aguantar varies voltes fins a perdre la posición amb Íñigo i amb Martí. Després la perdria amb Boada que abans había passat a Castells. Al davant, Xavier Puigdelliura arribava a Ismael i Martí Fajeda pasava a Íñigo Roger.

Tot i ser més ràpid, Ismael Rodríguez va guanyar i Xavier Puigdelliura va quedar segon amb la volta rápida. Íñigo Roger va aguantar a Enric Boada i Joan Castells va acabar 5è. En la general de la cursa, Ismael va resultar guanyador, Íñigo segon i les voltes ràpides van donar la tercera posición a Xavier.

Ismael Rodríguez:

“En la primera mànega ha hagut una mica de confusió amb la sortida de Martí, pensavem que s’anul·laria. Ha sigut una pena. He aconseguit posar-me primer i quan he vist a Xavi parat, he sigut més conservador. Esperava posar-me al capdavant al principi de la segona mànega i així ha sigut. He tingut sort perque Xavi anava molt més ràpid.”

Xavier Puigdeliura:

“Vaig notar un bon ritme tot el dia, ha sigut mala sort el problema amb la bateria perque em veia amb opcions. En la segona em notava fort i vaig poder arribar al segon lloc. Ha sigut una sorpresa trobar-me al podi desprès de no puntuar en la primera mánega.”