Diumenge exitós per a dos dels components del FormulaRapida.net Racing (FRR), Xavier Puigdelliura i Alex Verdaguer, que van aconseguir la victòria en la Fórmula Catalunya i la Kàrting Series, respectivament.

Verdaguer en el podi del Vendrell

Després de finalitzar segon el dissabte en les 3 hores de Resistència de Vic, Alex Verdaguer tornava a aconseguir una fantàstica actuació el diumenge 24 de Setembre, aconseguint la victòria en la Kàrting Series en el Karting Vendrell.

La victòria del pilot de Manlleu va ser demolidora, Verdaguer es va imposar per més de 12 segons sobre el segon classificat. És la tercera ronda que competeix Verdaguer en el campionat i sense cap mena de dubte, la més exitosa.

Està previst que el 1 de Novembre torni a competir en aquesta categoria en la ronda final de Castellolí, juntament amb Adrià Santos.

Pel que fa Xavier Puigdelliura, dissabte no va competir en les 3 hores de Resistència de Vic ja que s’estava preparant per la important ronda “Jolly” de la Fórmula Catalunya. Un dissabte on el pilot lliçanenc va tenir molts problemes amb el seu Kosmic.

Problemes que finalment va aconseguir solucionar per emportar-se la pole position, i el trionf en les dues mànigues d’ahir.

Ara Puigdelliura amplia encara més el seu avantatge en el campionat de la categoria Iame KZ de la Fórmula Catalunya a 34 punts. La propera cita del campionat serà el 22 d’Octubre en la modalitat del traçat invers.