Dexter Patterson s’ha coronat campió del món del CIK-FIA en la categoria de OK-Junior en el circuit PF International, en una final que no va deixar indiferent a ningú.

Era Harry Thompson (FA Kart / Virtex / Vega) qui començava dominant l’inici del campionat del món Junior del CIK-FIA. Thompson autor de la pole position en classificació, aconseguia quatre victòries durant les pre-finals.

Christopher Luham (Exprit / TM / Vega) rodava en segona posició mentre Dexter Patterson (Exprit / TM / Vega) era tercer. Amb Zane Maloney (FA Kart / Vortex) en quarta posició, aquests serien els protagonistes de la final.

Les primeres voltes van ser decisives. Thompson i Patterson van intercanviar-se les posicions en el liderat de la cursa, mentre Maloney feia el que podia per no perdre el ritme.

Un dificil pas per la famosa forquilla de PFI, amb 4 pilots disposats a no cedir, va segellar el campionat.

Patterson es ficava clarament en el liderat i controlaria a Lulham fins al final de la cursa, aconseguint un doblet per l’equip Forza Racing. Thompson, s’havia de conformar amb la tercera posició.

Més endarrere finalitzava Shihab Al Hhabsi (Tony Kart / Parilla), després de completar una increible remuntada des de la quinzena fins la quarta posició. Maloney completa els cinc primers llocs.