L’actual campió de la ADAC F4 Alemanya, Jüri Vips, ja té un seient per a la temporada 2018. Finalment, el jove estonià farà el salt a la FIA F3 Europea amb l’equip Motopark, categoria en la qual ja va disputar l’última ronda el 2017 , precisament amb Motopark.

Després que Prema i Carlin hagin confirmat alineacions de fins a cinc pilots, l’equip Motopark no ha estat menys i ha anunciat al cinquè home que disputarà la temporada per a l’equip.

Vips, que es va proclamar campió el 2017 de l’ADAC F4 en una temporada que va estar disputada entre ell, Marcus Armstrong i Felipe Drugovich fins a l’última cursa; ja ha disputat una ronda de la F3, l’última de 2017, en què va aconseguir dues dotzenes posicions.

La seva carrera en monoplaces va començar el 2016, any en el qual va participar en les F4 Alemanya i Italiana amb bons resultats. Ja en el seu segon any, es va centrar en l’ADAC i va poder guanyar el competitiu campionat alemany.

Amb Vips, cinc pilots han estat confirmats per Motopark per disputar la temporada 2018. L’estonià compartirà equip amb Marino Sato, Fabio Scherer, Jonathan Aberdein i Dan Ticktum. A més, es retrobarà en graella amb el seu principal rival a Alemanya, Armstrong, que disputarà la F3 amb Prema.

“La cooperació amb Motopark ha anat com la seda des del principi,” Va declarar Vips després de confirmar el seu fitxatge amb l’equip alemany. “Les meves experiències prèvies amb la formació em van convèncer que havia trobat l’ambient adequat. Amb el seu gran suport, m’ajudaran a aprendre i adaptar-me a la FIA Formula 3 Europea, que és un món totalment diferent a la F4. El que vaig trobar a Hockenheim i en els tests em dóna molta confiança per a aquest següent pas.”

La temporada 2018 de la F3 Europea, l’última que es disputarà d’aquest campionat tal com es coneix actualment, començarà el 12 de maig amb el GP de Pau.