Campos Racing ha anunciat a Sebastián Fernández com el seu primer pilot per al campionat de la FIA Fórmula 3 2019.

Fernández s’uneix a l’equip espanyol Campos per competir a la temporada inaugural de F3, que es desenvoluparà com un esdeveniment de suport als Campionats de Fórmula 1 i Fórmula 2 a partir del 2019 en endavant. El veneçolà és el primer pilot nomenat per l’equip espanyol.

“Estic content d’unir-me a la família Campos Racing per fer el meu debut en el nou campionat FIA Fórmula 3”, va dir. “Necessitem continuar treballant per complir la nostra agenda i els objectius que ens hem proposat”.

“És important continuar el nostre procés d’aprenentatge cap a la Fórmula 1. M’agradaria agrair a Adrián i Adri per l’oportunitat de conduir per al seu equip. Estic segur que beneficiarà a tots i cada un de nosaltres”.

El cap de l’equip, Adrián Campos, va afegir: “Ens va sorprendre gratament Sebas a Abu Dhabi i estic segur que completarà una temporada increïble que sorprendrà a tots. És un plaer tenir tal talent al nostre equip”.

Fernández va fer el seu debut amb monoplaces el 2016 mentre competia a la sèrie de Fórmula 4 a Itàlia, Alemanya i Emirats Àrabs Units. Es va graduar a F3 Europea el 2018 amb Motopark, on com a rookie va acabar 21è amb cinc punts.

Va anotar 102.5 punts per acabar 11è en la classificació de rookies. Fernández havia fet proves amb Campos al 2018 a la prova posterior a Abu Dhabi en un cotxe de GP3 on va fer una bona feina per impressionar a l’equip espanyol.

Alineació F3 2019, fins ara:

Prema – Marcus Armstrong, Jehan Daruvala

Jenzer – Yuki Tsunoda

HitechGP – Juri Vips

ART – David Beckmann

Campos Racing – Sebastián Fernández