La graella per a la propera temporada de la GP3 Series ha quedat pràcticament completada en només un parell de dies. Un dels equips que ja té la seva alienació completa és Campos Racing, que després d’haver confirmat a Simo Laaksonen i a Leonardo Pulcini, ha anunciat el fitxatge del mexicà Diego Menchaca.

Menchaca, de 23 anys, debutarà a la categoria després de quedar novè en 2017 a la Formula V8 3.5, on va córrer per Fortec i va obtenir un podi. Anteriorment va estar dos anys a la EuroFormula Open, on va arribar a ser quart en el campionat com a pilot de Campos, equip al qual ara torna per debutar a la GP3.

Així, l’equip liderat per Adrián Campos ja té la seva alineació de pilots per a la temporada completa. Tres cares noves a l’equip disputaran la temporada, tenint només un dels pilots, Pulcini, experiència prèvia en la categoria.

“Estic content de tornar a Campos Racing en un entorn tan competitiu com ho és GP3. La meva relació amb l’equip s’ha conformat durant els passats quatre anys, així que bàsicament són part de la meva família.” Ha declarat Menchaca al comunicat oficial publiat per Campos Racing. “Hem avaluat diferents escenaris per 2018 en què s’incloïen Japó i també els Estats Units, però finalment i al costat de Escuderia Telmex i els meus patrocinadors vam decidir que Adrián ens oferia el millor dels programes disponibles per a mi aquest any. Sé que l’equip ha passat algun moment difícil en les últimes temporades però després de visitar la seu de l’equip recentment m’ha quedat clar que el potencial per aconseguir bons resultats hi és, i francament estic desitjant que comencin els tests.”

La temporada 2018 de la GP3 Series començarà el 12 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquesta setmana s’estan disputant els primers tests de pretemporada oficials al circuit de Paul Ricard.