Un 2018 de canvis dins l’estructura de FormulaRapida.net que enguany ha esdevingut empresa i això ha comportat la incorporació de nou personal en el projecte fundat per Arnau Viñals.

Nou equip

Enguany l’equip comptarà amb noves cares a la seva estructura. Àlex Garcia, reconegut periodista a nivell nacional, especialista en categories japoneses i comentarista per Motorsport TV i Bein Sports, s’uneix a l’equip com a cap editorial.

Un altre fitxatge “galàctic” és la incorporació de la dissenyadora gràfica Sarah Sahadin, molt coneguda precisament pels seus dissenys del món del motor.

L’equip també comptarà amb les incorporacions dels estudiants de periodisme de la UAB, Andrea Vargas i Arnau Montserrat, juntament amb Ferran Junyent qui estudia a la UVic.

No obstant, Formula Ràpida seguirà mantenint el seu esperit inicial amb la continuació de Guillermo Moreno i Eric Calduch com a sub-directors del equip editorial. També segueix Ramon López com a corrector.  Adrià Santos, team manager del equip de kàrting s’iniciarà amb la secció de Fórmula 1 històrica, mentre els internacionals Romain Tamburrino i Maite González seguiran com a redactors en llengües estrangeres.

També comptarem amb la col·laboració d’Ana Maria Mercado, Judith Alcaraz, Bernat Viñals, Iván Agea, Víctor Forner i Quim Ferré.

Cobertura Plena

Amb aquest gran equip, vostès sempre estaran informats de tot el que succeeixi en totes les categories del món del motor mundial. Seguirem el nostre ampli reportatge de les categories júnior, però a més a més en cobrirem de noves d’abast mundial com són la NASCAR, el mundial de SuperBikes, IMSA (24 hores de Daytona), Blancpain GT Series, el mundial de TCR (WTCR), i un gran aprofundiment en el món dels ral·lis i el kàrting.

Contingut únic

Els nostres experts t’aportaran un nou grau de coneixements i d’opinió de les curses que mai abans havies tingut: anàlisis, opinions contrastades, prèvies, declaracions de pilots, sumaris del cap de setmana i molt més!

Formula Rapida TV

Al 2018, l’equip de Formula Ràpida ja no treballarà des de les seves cases sinó des de les oficines situades a Granollers, localitat propera al circuit de Barcelona-Catalunya. A aquest espai, a més de la redacció hi tindrem un plató de televisió on emetrem els diumenges al vespre un programa amb contingut informatiu, d’anàlisis i de debat amb els més coneixedors d’aquest esport.

Arnau Viñals, CEO i fundador de Formula Rapida es mostrava il·lusionat amb aquest nova cara que té el projecte:

“Després d’un últim any amb un creixement de visites considerable i d’haver trepitjat ja la Fórmula 1 i MotoGP, esdevenir empresa i professionalitzar-se era el pas lògic. Gent de l’equip “de tota la vida” i nous redactors, juntament amb grans periodistes referencia del món del motor, faran de FormulaRapida.net el projecte independent més fort de l’estat espanyol”.