El únic mitjà en català especialitzat en categories del món del motor, FormulaRapida.net està orgullós d’anunciar un nou patrocini amb el Team La Vinya, que competirà en les 24 hores de la Vall del Tenes aquest cap de setmana.

La pàgina FormulaRapida.net segueix amb el seu creixement continuat i després de l’anunci de patrocini fa un mes amb el pilot alemany de Fórmula 3, David Beckmann, ara el mitjà fundat per Arnau Viñals ha arribat a un acord amb el Team La Vinya.

 “FormulaRapida.net és el únic mitjà en tot el món capaç de centrar-se en una col·laboració en joves talents de Fórmula 1, i alhora recolzar els pilots i en aquest cas, equips catalans que volen competir i iniciar-se en aquest món que tant estimem” deia Arnau Viñals, CEO de Formula Ràpida.

El Team La Vinya competirà aquest cap de setmana en la edició número 37 de les 24 Hores Internacionals en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes. Una cursa amb prestigi internacional i amb un alt nivell de competició què a més a més es podrà seguir en directe pel You Tube.

Serà el debut d’un equip molt jove i ambiciós, això deia el propi Aleix Garriga, redactor de FormulaRapida.net el 2013, que serà l’encarregat de efectuar la volta ràpida de la classificació:

“Córrer les 24 hores és un repte il·lusionant, era el somni de tota la meva vida i quina millor manera de portar la moto al límit durant una volta per aconseguir sortir el més endavant possible.”

Una sortida que segons han revelat, realitzarà Marc Tobella que ens comentava com es repartiran els relleus de la cursa:

“La idea és realitzar relleus d’una hora cadascun, seria lo ideal, sempre i quan el físic ens aguanti”

Un físic que és la clau de la cursa, juntament amb l’experiència que és el que el Team La Vinya anirà a buscar enguany, tot i la gran preparació en pista.

“Hem estat realitzant molts entrenaments en circuits de motocròs i podem ser positius davant la cursa, l’aspecte físic serà la clau” comentava l’Albert Vidal que afronta amb una gran il·lusió el seu debut en la prova catalana.

Sergi Gual, que completa el quartet de pilots del equip, comentava que “res pot sortir malament”, gràcies al bon material de que l’equip de Lliçà d’Amunt disposa:

“En un principi la moto no ha de fallar, es tracta ni més ni menys de la motocicleta que va guanyar l’any passat les 24 hores de la mà del multi-guanyador de la cursa, Oriol Mena.”

Nivell, ganes de viure la cursa des de dins, i sobretot ganes d’arribar a meta amb un bon resultat. El Team La Vinya ha tingut unes paraules d’agraïment també a la resta de patrocinadors del equip:

“Sempre cal reconèixer la ajuda de tots els patrocinadors (particulars, empreses, pares i entorn), que sense ells no podríem fer la prova sense que cap dels pilots hagi de pagar per córrer.”

Ja saben doncs que tenen una cita amb aquesta cursa única aquest cap de setmana, una de les poques curses al món que et permet veure les motos a menys d’un metre.