FormulaRapida.net i el pilot alemany de Formula 3 David Beckmann han arribat a un acord de col·laboració que es farà efectiu a partir d’aquest cap de setmana a Spa-Francorchamps.

Després de quatre anys d’història en el món del motorsport, el projecte FormulaRapida.net està orgullós d’anunciar el seu primer acord de patrocini amb un pilot de curses.

L’acord s’ha fet efectiu amb la jove promesa alemanya, David Beckmann qui actualment competeix en la FIA Formula 3 Europea.

Beckmann destaca pel seu talent natural amb només 16 anys. Ell és qui ha superat a Mick Schumacher el 2014 assolint el campionat de kàrting d’Alemanya. Fet que el va ajudar a fer el salt a les Formules 4 Alemanya i Italiana on va començar tard, ja que no tenia l’edat requerida.

Photo: FormulaRapida.net
Photo: FormulaRapida.net

Tot i això va aconseguir la cinquena i la quarta posició respectivament, resultats sorprenents que l’han fet pujar a la Formula 3 on també s’ha hagut d’esperar per competir ja que encara no tenia 16 anys.

Tot i això el pilot de Hagen ha brillat i amb només 12 curses ja ha aconseguit ser un pilot regular a la zona de punt i un habitual en el podi de rookies.

La propera cursa es disputarà a Spa-Francorchamps aquest cap de setmana on FormulaRapida.net cobrirà la cursa amb Guillem González i Arnau Viñals.

Declaracions

Arnau Viñals Vendrell, CEO de FormulaRapida.net:

“En un inici FormulaRapida.net mai havia tingut in mente arribar a on és patrocinar a un pilot. Estem orgullosos d’haver arribat a aquest acord i més amb un pilot amb el talent d’en David Beckmann, capaç de cridar la atenció allà on arriba.”