Mick Schumacher completarà l’alineació de Prema Powerteam per la FIA Formula 3 europea aquest 2018. Així doncs, el pilot alemany renovarà un any més amb la formació italiana després d’un primer any de debut a la categoria.


Prema Powerteam serà el primer equip en haver anunciat la seva alineació completa per a la temporada de la FIA Formula 3 europea. Segons ha pogut saber FormulaRapida.net, la formació italiana ha renovat a Mick Schumacher un any més després de debutar l’any passat a la categoria. D’aquesta manera, l’alemany s’unirà a Ralf Aron i Guanyu Zhou, a més de les noves incorporacions del programa de joves pilots de Ferrari, Robert Shwartzman i Marcus Armstrong.

Schumacher continuarà aquest 2018 després d’un any de formació en el seu debut a la FIA F3 europea. L’alemany va tancar la temporada en 12è lloc amb un solitari podi en la segona cursa de Monza. Malgrat la seva discreta actuació, l’experiència acumulada li brindarà l’oportunitat d’intentar optar a molts més èxits al llarg d’aquesta campanya.

Abans del seu pas per la FIA Formula 3 europea, Mick va començar la seva etapa en els monoplaces el 2015, on va disputar l’ADAC Fórmula 4 alemanya obtenint el desè lloc final amb una victòria i dos podis. Després de la participació a les MRF Challenge Formula 2000 a finals d’any, al 2016 va començar amb Prema Powerteam en el seu segon any a la Formula 4 alemanya.

El campionat alemany se li va escapar per poc, quedant subcampió i sent l’únic capaç de fer front al dominant Joey Mawson. A tot això, aquest 2016 també va participar a la Formula 4 italiana, sent vençut per només 15 punts per l’argentí Marcos Siebert. En el còmput general de l’any en les dues competicions, Schumacher va acumular deu victòries i 22 podis. I a més, va finalitzar tercer en les MRF Challenge Formula 2000 de l’edició 2016/2017, amb quatre triomfs i nou podis.