Any nou i vida nova, després de començar a reactivar FormulaRapida.net en Català durant el 2021, el mitjà en català arriba al 2022 amb les piles carregades i amb una proposta de continguts molt especial.

Contingut en català i a Xarxes

En primer lloc us recomanem que ens seguiu a les xarxes socials que tenim específicament en català:

Instagram: https://www.instagram.com/frapidacat/

Twitter: https://twitter.com/FRapidaCAT

Facebook: https://www.facebook.com/FormulaRapidaCAT

Per què? Els que volíeu contingut de motorsport en català i a les xarxes socials, és a dir, ser informat de tot i en el teu propi idioma, ara és possible.

Tant a Twitter, com a Facebook o Instagram publicarem tota l’actualitat del món del motor, juntament amb dissenys especials durant les curses per poder seguir els resultats, horaris del cap de setmana, infografies, estadístiques i el pilot català de la setmana.

Contingut i anàlisis en català al web

A més a més, de una gran cobertura en les nostres xarxes socials, us mantindrem actualitzats de l’última hora del món del motor amb una secció especial a la web, anomenat, “l’Última Hora del món del motor”.

Els dilluns seran els dies que més informació podreu trobar de les curses del cap de setmana amb cròniques de totes les competicions amb representació catalana.

Durant la setmana podreu trobar l’anàlisi i opinió dels nostres especialistes, juntament amb un rànquing de pilots catalans i molts més continguts!

A més a més, per no perdre-us cap contingut, cada dilluns els usuaris que ho desitgin rebran una newsletter amb tots els nostres continguts únics.

Però quines seran les cares que enguany ens acompanyaran en el foment del català en un esport tant important a casa nostre?

L’equip FormulaRapida.net en català pel 2022

Arnau Viñals

El fundador de FormulaRapida.net tindrà un rol actiu en la missió de crear contingut de qualitat i en català en el món del motor.

Sergio Rodriguez

El nostre director editorial i col·laborador d’altres programes com el cafè del pàdoc de Rac 1 o el Fórmula Marca de ràdio Marca, serà una de les cares visibles amb els seus editorials referents al món del motor.

Francesc Puigdomènech

En Francesc Puigdomènech és una nova incorporació al equip de FormulaRapida.net. Ell serà l’encarregat d’aportar-vos l’actualitat del món del motor en el nostre idioma.

Manel Ferriol

Un dels nostres membres històrics. En Manel Ferriol ens aportarà, com ja és habitual, la seva visió de les curses. Una mirada diferent i critica a la típica visió que tots podem tenir d’una cursa o dels temes d’actualitat.

Queralt Uceda

La nostra experta en motociclisme té molt a dir en aquest any nou. La Queralt ens aportarà anàlisis i una visió clara del món del motor.

Ramon López

En Ramon López aportarà qualitat lingüística al mitjà com a corrector i control de qualitat.

Fórmula Ràpida també ets tu!

Però Formula Rapida també ets tu! Enguany iniciem una nova secció en que els pilots que ho desitgin, de qualsevol especialitat, podran dir la seva i aportar el seu punt de vista a FormulaRapida.net.

Tan si vols expressar com ha anat la teva cursa o donar la teva opinió sobre un tema en concret, a FormulaRapida.net et donem l’espai i la visibilitat per fer-ho.

Al cap i a la fi, la nostra única missió es donar a conèixer els pilots catalans i creiem que no hi ha manera millor a fer-ho que aquesta.