Aquest dimecres a les 20h s’estrena el nou podcast d’actualitat del món del motor en català i sobre els catalans a You Tube.

Cada dimecres FormulaRapida.net en català emetrà per You Tube un podcast d’anàlisis setmanal del món del motor i dels pilots catalans, tant de motociclisme, com d’automobilisme. Després de cada emissió, “L’últim revolt” estarà disponible com a podcast també a Spotify. D’aquesta manera, FormulaRapida.net augmenta l’oferta de continguts dedicats al món del motor i amb la nostra llengua.

FormulaRapida.net en CATALÀ on Twitter: “🔴 Dimecres 2 de març s’estrena ‘L’últim Revolt’🏎️ 💥 @vinyi_arnau96 i @FPuigdomenech conduiran el nou espai d’actualitat del món del motor internacional i local ➡️ Seguiu-nos a You Tube per l’emissió en directe a les 20h cada dimecres #MotorEnCatalà https://t.co/BBz4gLAbFI https://t.co/sZa9WJx8WV” / Twitter

“L’últim revolt”, serà co-presentat pel CEO de Formula Rapida Network, Arnau Viñals, i Cesc Puigdomènech, redactor encarregat del contingut en català d’aquest mitjà de comunicació. El podcast es podrà seguir en directe cada dimecres a les 20h i aproparà a tots els fans l’actualitat i l’anàlisi del món del motor, juntament amb la participació dels pilots catalans en les seves competicions i les competicions organitzades per les federacions catalanes d’automobilisme i motociclisme.

El podcast s’iniciarà ja el proper 2 de març coincidint amb l’inici de la temporada de la IndyCar, on Alex Palou buscarà la revalidació del títol, juntament amb la setmana d’inici del campionat de MotoGP.

L’últim revolt: Un equip especialitzat i dinàmic

El programa està dirigit al públic que li encanta el món del motor però no troba la informació en el seu idioma i que, a més a més, es vol informar de les competicions de casa.

L’equip del programa, a part dels co-presentadors, comptarà amb diferents experts de la casa, juntament amb periodistes i influencers especialitzats en el món del motor que ens donaran la seva visió de les curses. A més a més, setmanalment un pilot català vindrà al programa i se sotmetrà a una petita entrevista i entrarà en el debat d’actualitat del moment.

L’espai tindrà una durada de 60 a 90 minuts amb un format on qualsevol fan del món del motor català sabrà ràpidament l’actualitat de les competicions internacionals i locals.