Neix FormulaRapida.net Racing, l’únic portal del planeta especialitzat en el món del motor que informa en llengua catalana. FormulaRapida.net està orgullós d’anunciar la seva entrada en el món de la competició en la Sodi World Series.

L’esglaonat creixement de FormulaRapida.net fa un nou pas endavant. La pàgina web catalana s’ha fusionat amb l’equip de la Sodi World Series, STK Racing.

És la primera vegada que Formula Ràpida passa al món de la competició com a equip. La temporada passada ja es va endinsar en aquest camp però com a patrocinador del Team La Vinya de les 24 hores de la Vall del Tenes.

L’equip STK Racing passarà a anomenar-se FormulaRapida.net Racing i comptarà amb els pilots Alex Verdaguer, Marcel Abad, Xavier Puigdelliura i Adrià Santos. L’equip és pràcticament nou, amb només una cursa disputada a les seves esquenes que va ser en les 3 Hores de Resistència (Nocturnes) del circuit d’Osona, on l’equip va aconseguir la quarta posició després de rodar en posicions de podi en l’última volta.

Pel que fa als pilots, Adrià Santos exerceix com a Team Manager i té un palmarès molt prometedor. El 2010 va ser tercer en el campionat infantil de IKB, i l’any següent va aconseguir el subcampionat per equips en el CracksRacing. Ha estat 1r en el Open 4 Estació Vic el 2013, sent el més jove de la història en aconseguir el campionat. Aquell mateix any, va ser el millor en la Sodi World Series (SWS) a Espanya, fet que el va permetre disputar la Sodi World Finals en dues ocasions, l’any 2013 i 2014. A més a més, ha aconseguit dos podis en les 24 Hores del Circuit d’Osona el 2015 i 2017.

El més petit de l’equip, Marcel Abad, va iniciar-se en el Open RACC en els seus primers anys, abans de saltar al món dels ral·lis com a co-pilot. També ha estat competint a la SWS des del 2015, i aquesta temporada 2017 va aconseguir la tercera posició en les 24 hores del circuit d’Osona.

Alex Verdaguer ha estat els darrers dos anys competint a la SWS on aquest any ha aconseguit la tercera posició del podi en les 24 hores del Circuit d’Osona.

El pilot estrella de l’equip és el lliçanenc Xavier Puigdelliura, pilot el nom del qual ja hauran vist vinculat a Formula Ràpida.

Puigdelliura va iniciar-se al món del karting el 2004. El 2005 ja va assolir el sub-campionat OJP Aleví. El 2006 seria el darrer any en el karting de competició abans de tornar el 2009 per guanyar les 12 hores de Resistència de Vic. Els èxits seguirien el 2010 sent campió de OJP i el 2011 en OJP Sènior, campió Open i la primera posició en el campionat de Catalunya de Rotax. El 2012 va ser vintè en la Final de la Sodi World Series.

En els darrers 5 anys, Puigdelliura ha aconseguit la Open 4T en tres ocasions (2014, 2015, 2016), ha assolit el campionat en la categoria Sènior de la Formula Catalunya el 2013, i el subcampionat en la categoria KZ el 2016, competició que lidera aquest any. Un any on ha aconseguit la victòria en les 24 hores d’Osona i la novena posició a la Sodi Word Finals.

Arnau Viñals, Fundador i CEO de FormulaRapida.net:

“El nostre programa d’introducció a la competició està creixent. No només som capaços d’informar a milers de persones sobre les competicions de motor més importants del món, sinó que ara a més a més hem apostat fort per començar un projecte esportiu, a partir de la nostre capacitat econòmica.

“El FormulaRapida.net-STK Racing és l’inici del Formula Ràpida Racing Program que ja vam  iniciar l’any passat amb David Beckmann i els pilots del Team La Vinya, juntament amb el Marc González i el Xavier Puigdelliura. És un programa basat en fer créixer els talents locals, alhora amb FormulaRapida.net.”

Adrià Santos, Team Manager del FormulaRapida.net Racing:

“Per a mi és un orgull poder iniciar aquest projecte. Des que em vaig iniciar com a pilot, ser partícep d’un equip era una cosa especial per a mi. Ara que estic com mànager, no només d’un equip, sinó d’un projecte, em sento plenament satisfet. Comptem amb grans joves pilots. Esperem créixer junts com a equip, com a projecte i com a pilots. Sense dubte, aquesta fusió és el començament d’una cosa gran. Com a pilot donaré el màxim en cada revolt, cada recta i buscaré ser el millor en tot el que sigui possible. Com mànager intentaré ajudar a la resta de pilots a millorar en tot el possible gràcies a l’experiència que he pogut adquirir. Repeteixo, aquest és el començament d’un llarg camí ple d’èxits.”