Gràcies a una primera cursa amb un ritme demolidor i un segon lloc en la segona cursa, Enric Boada ha aconseguit pujar al esglaó més alt del podi de la categoria Iame KZ de la Formula Catalunya en la ronda nocturna disputada al Kartòdrom de Catalunya.

La primera màniga començava amb una sortida espectacular d’Enric Boada que es col·locava en primera posició al primer revolt. El grup va quedar dividir des del principi, amb una lluita per la victòria amb Enric Boada, Xavier Puigdelliura i Ismael Rodríguez. A partir de la cinquena volta, Rodríguez aconseguia avançar a Puigdelliura, però tot i rodar enganxats durant tota la cursa, cap dels dos podria avançar i treure-li la victòria a Boada. En les últimes voltes, Puigdelliura acabaria recuperant la segona posició per davant de Rodríguez amb un avançament espectacular que va agafar a Rodriguez per sorpresa.

La segona màniga, ja completament nocturna, també ens va regalar moments emocionants. Ismael Rodríguez era el pilot que sortia millor i es va posicionar líder, per davant de Dídac Ros i Xavier Puigdelliura. Després del primer terç de cursa, Rodríguez va canviar el ritme i es va escapar dels seus perseguidors. La lluita es centrava en la segona posició, protagonitzada per Dídac Ros, Xavier Puigdelliura i un Enric Boada que arribava amb més ritme des de la quarta posició. Superat l’equador de la cursa, Boada superava als dos pilots i es col·locava segon. A falta de tres voltes pel final, Puigdelliura també aconseguia avançar a Ros en la recta de boxes i s’emportava l’última plaça del podi.

En el campionat, Xavier Puigdelliura manté un avantatge de 27 punts amb Ismael Rodríguez que puja a la segona posició. Dídac Ros és tercer a 29 punts del líder.

En la categoria sènior, el director de cursa va haver de donar un toc d’atenció als participants després de veure com aquests feien dues sortides nul·les. Pel que fa a la competició, els líders del campionat Marc Pernia i Max Ribas es van tocar a la primera cursa i van ser els protagonistes d’una gran remuntada. En la segona cursa, Pernia dominaria, fet que li permetia pujar en l’esglaó més alt del podi al final del dia.

A Amateur +21, domini absolut de Iñigo Roger, a Junior victòries per Aleix Bueno i Mateo Rubio-Luengo, a Cadet era Pol Chaos que guanyava amb els ulls tancats totes dues curses.