El pilot d’Indonèsia arriba a la Eurocup Formula Renault després de proclamar-se campió de la temporada 2016-17 de la Formula 4 del sud-est d’Àsia.

Presley Martono va obtenir un total de 540 punts en les 36 curses dividides en 6 cites que van conformar el campionat acabat al mes de gener. Amb només 16 anys va aconseguir guanyar 9 cops en tota la temporada, 7 dels quals foren al 2017 (4 al Circuit de Chang i 3 al de Sepang).

Al 2015 va quedar segon en el campionat europeu júnior de kàrting celebrat al circuit internacional de La Conca, a la localitat italiana de Muro Leccese, província de Lecce i regió de Puglia. El guanyador fou Logan Sargeant, subcampió de la Formula 4 dels Emirats Àrabs Units en aquesta temporada.

El monoplaça que farà servir el pilot indonesi serà el de l’equip Mark Burdett Motorsport, on compartirà box amb la polaca Julia Pankiewicz, qui va participar a la Formula Renault del nord d’Europa la temporada passada amb l’equip AVF dirigit per Adrián Vallés.

Mark Burdett, cap de l’equip, ha fet les següents declaracions:

“Mark Burdett Motorsport ha estat corrent a la Formula Renault 2.0 desde que la categoria va començara existir l’any 2000, competint al Regne Unit i al nord d’Europa. L’equip està preparat per donar el salt a l’Eurocup. Estem molt contents de que la Julia i en Presley corrin amb nosaltres aquesta temporada. Esperem que sigui un any fort i competitiu. La Julia ha entrenat amb nosaltres a l’hivern i ha fet un gran progrés treballant detenidament amb el seu entrenador i amb el seu enginyer. En Presley té un historial molt bo, tant en el kàrting com al guanyar el campionat de la Formula 4 del sud-est asiàtic. Tenim ganes d’assolir els nostres objectius amb els dos conductors”.

Amb la confirmació de l’arribada del pilot indonesi a l’equip de Mark Burdett la graella ha arribat a un número total de 30 participants per a l’Eurocup Formula Renault d’aquesta temporada. Els tests de pretemporada s’iniciaran el proper 15 de març al circuit de Magny-Cours, mentre que la temporada no donarà el tret de sortida fins al 22 d’abril a l’autòdrom nacional de Monza.