Els prometedors pilots Guillem Pujeu i David Vidales van provar per primera vegada el Formula Renault 2.0 de 2018 en un test realitzat la setmana passada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’equip AV Formula d’Adrián Vallés va oferir durant el 6 i 7 de setembre la primera oportunitat d’assentar-se en un monoplaça de la sèrie mono-marca a dos dels pilots amb més projecció de l’automobilisme estatal. Ningú dels dos té tancat encara el seu futur més immediat per a la pròxima temporada, però no van deixar escapar la oportunitat de demostrar el seu talent davant l’atenta mirada de Fernando Alonso, que va estar present a Montmeló.

Guillem Pujeu, subcampió de la Formula 4 espanyola aquesta temporada, va valorar molt positivament la prova que va realitzar. “Vull agrair la oportunitat que m’han donat totes les persones que han fet possible aquest test. Ha estat un plaer treballar amb AV Formula i tots els seus integrants”, va declarar l’empordanès, que va anar millorant els seus registres volta a volta durant els dos dies.

Pujeu va comptar amb la ajuda del tècnic Albert Fábrega, que gràcies a la seva experiència a la Formula 1, va aconsellar el pilot català durant tot el test per què pogués aprofitar el temps al màxim. “Vull destacar la fantàstica feina de l’Albert que m’ha ajudat de manera decisiva a treure-li el màxim partit al meu temps en pista amb els seus consells. He après molts detalls que em serviran per al futur”, explicava Pujeu.

Per la seva banda, David Vidales, el gran dominador del karting espanyol en els últims anys, també va agrair a Adrián Vallés i el seu equip la oportunitat que li van oferir. El lleonès va pujar per primera vegada a un monoplaça després d’haver estat tercer al mundial de KZ2 i subcampió del món de OK l’anterior curs.

https://twitter.com/RenaultSpSeries/status/1070729004628496385