El circuit de Campillos va ser testimoni d’un cap de setmana espectacular en el Campionat d’Espanya de Karting (CEK). Els pilots espanyols, i especialment els catalans, van brillar amb llum pròpia en les diferents categories, demostrant el seu talent i habilitat al volant.

Sènior: Ratel, el dominador

En la categoria Sènior, el pilot francès Andy Ratel va demostrar la seva superioritat en aconseguir l’únic doblet de la jornada. En la primera carrera, Ratel va partir des de la pole i es va allunyar de la resta de l’escamot. Només va deixar enrere una intensa batalla pel segon lloc. Alberto Hurtado i Raúl Zunzarren, tots dos espanyols, van completar el podi en la primera i segona posició respectivament. En la segona carrera, Ratel va haver d’enfrontar-se a la resistència de Zunzarren. Però va aconseguir mantenir-se en la primera posició, mentre que Daniel Briz, un altre pilot espanyol, va ocupar el tercer calaix del podi.

Mini: Cachafeiro i Pérez, protagonistes

La categoria Mini ens va regalar emocionants duels. Tony Cachafeiro, d’origen català, va protagonitzar una emocionant victòria en la primera carrera, superant en una ajustada arribada a Rubén Pérez. En la segona carrera, Cachafeiro va defensar amb èxit la seva posició davant Hugo Fuentes, qui finalment va aconseguir arrabassar-li la victòria en les últimes corbes. Hugo Fuentes i Iván González, tots dos espanyols, van completar el podi en la segona carrera.

KZ: Vallvé, el líder

En la categoria KZ, Santi Vallvé es va mostrar com el pilot a batre. Vallvé va liderar la primera carrera abans de ser superat per Alex Lahoz i Marc de la Rosa. No obstant això, Vallvé va aconseguir mantenir-se en la tercera posició i pujar al podi. En la segona carrera, Vallvé va dominar de principi a fi, resistint els atacs de Lahoz i Adrián Malheiro per a assegurar la victòria.

Júnior: Simons, la revelació

En la categoria Júnior, Angelina Simons, d’origen català, es va destacar amb la seva primera victòria en la categoria. La primera carrera va ser dominada per Jeremy Reuvers. Però un cop d’escena va permetre a Simons travessar la meta en segon lloc. En la segona carrera, Simons va aprofitar l’exclusió d’Alex Martínez per a pujar pel cap alt alt del podi, acompanyada per Nico García i Raúl Luis Martínez, tots dos espanyols.

Academy CEK: Alcoholado i Devahive, els més ràpids

En la Academy CEK, els pilots Alvaro Alcoholado i Leo Devahive, tots dos catalans, van demostrar un ritme superior a la resta. A la primera carrera, Alcoholado es va emportar la victòria després de penalitzacions a Devahive i Thiago Hortes. En la segona carrera, Devahive es va prendre revenja i va aconseguir la victòria, amb Alcoholado en segona posició.

El CEK en Campillos ens va deixar grans moments protagonitzats pels pilots espanyols i catalans. El seu talent, dedicació i passió pel karting han estat fonamentals per a oferir un espectacle d’alt nivell. Sens dubte, aquests pilots prometen continuar donant guerra en les pròximes carreres. A més de continuar elevant el nom d’Espanya i Catalunya en el món del motor.

Twitter Formula Rapida