Victor Martins (R-ace GP) va obtenir el seu segon triomf a la Fórmula Renault Eurocup en el Circuit de Spa-Francorchamps. Sortint des del cinquè lloc, el pilot de Renault Sport Academy va ser perfecte des de la línia de sortida abans d’avançar al seu company d’equip Logan Sargeant (R-aceGP). Tercer, avui, va ser a Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) qui va reprendre el liderat a la classificació general de pilots abans de la pausa estiuenca.

Dijous a la nit, Logan Sargeant va prendre la pole position amb una volta de 2:19.046s. El debutant nord-americà va començar abans de la cursa amb un podi: Yifei Ye, Christian Lundgaard (MP Motorsport) i Oscar Piastri (Cremen Motorsport). El duo R-ace GP de Victor Martins i Max Fewtrell, el tàndem JD Motorsport de Thomas Maxwell i Lorenzo Colombo, Arthur Rougier (Fortec Motorsports) i Richard Verschoor (JosefKaufmann Racing) van completar els deu primers.

Victoria en dues etapes

A causa d’un accident a la cursa anterior, l’hora de sortida de la prova es va retardar més d’una hora i la cursa es va escurçar a 27 minuts més una volta.

Quan els llums es van apagar, Logan Sargeant es va mantenir al capdavant. Yifei Ye i Christian Lundgaard van lluitar pel segon lloc, però Victor Martins va passar per Kemmel abans que el cotxe de seguretat sortís en pista per permetre la retirada de l’automòbil de Nikita Volegov (Cremen Motorsport), que va bolcar després de contactar amb Sami Taoufik (Cremen Motorsport).

La cursa es va reiniciar al final de la tercera volta. Si ben va haver-hi pocs canvis de posició, el trio capdavanter es va allunyar gradualment del grup on va haver-hi molts duels, inclòs un entre Christian Lundgaard i Thomas Maxwell pel quart lloc. Més enrere, Lorenzo Colombo i Arthur Rougier van lluitar dur pel sisè lloc mentre Max Fewtrell mirava per darrere una vegada que havia superat a Oscar Piastri i Richard Verschoor després de perdre quatre posicions en la volta un.

A la setena volta Victor Martins va passar a l’ofensiva. Va superar a Logan Sargeant i va establir una petita diferència, la qual cosa va ser suficient per aconseguir la seva segona victòria de l’any per davant de Sargeant i Yifei Ye. En quart lloc, a Thomas Maxwell el seguia Lorenzo Colombo, Arthur Rougier, Max Fewtrell i Christian Lundgaard en concloure una batalla fantàstica. Després de lluitar amb Frank Bird (Tech 1 Bird) durant una gran part de la carrera, Oscar Piastri va finalitzar novè després de superar a Richard Verschoor en els últims minuts de la carrera.