L’equip FA Racing de Fernando Alonso s’ha associat amb Drivex per participar a la sèrie Formula Renault Eurocup la temporada 2019.

Renault Sport Racing ha publicat els noms dels 10 equips que participaran a la temporada 2019 de la Formula Renault Eurocup, i inclou l’equip FA Racing del campió de Fórmula 1, Fernando Alonso, en associació amb l’equip espanyol Drivex School.

Drivex va ser fundat per l’ex pilot de F1 Pedro Martínez de la Rosa i Miguel Àngel de Castro, i competeix en el Campionat Euroformula Open actualment juntament amb el Campionat d’Espanya F4 i també en la sèrie International GT Open.

FA Racing by Drivex és un dels tres nous equips juntament amb BhaiTech Racing i M2 Competition. S’uneixen als equips existents R-ace GP, Josef Kaufmann Racing, JD Motorsport, Tech 1 Racing, AVF by Adrián Vallés, Arden Motorsport i MP Motorsport.

El nou propietari de l’equip Alonso ha dit: “És un veritable honor tenir a FA Racing by Drivex entre els equips preseleccionats per a la temporada 2019 de la Formula Renault. Aquest campionat ha proporcionat alguns dels meus rivals més durs en Fórmula 1 i això destaca l’alt nivell competitiu de la categoria”.

“Després del kàrting, eSport i Fórmula 4, la Fórmula Renault és el pas lògic en el nostre desenvolupament. L’arribada del nou cotxe va ser l’oportunitat per començar en el mateix nivell que la resta dels equips i estem desitjant estar a la graella de sortida per demostrar de què estem fets. Des d’un punt de vista més personal, és tot un plaer continuar la meva història amb Renault“.

L’equip espanyol ha estat competint en el Campionat d’Espanya de F4 des de la temporada 2017, on ja ha guanyat carreres, i ara passarà al nivell de Eurocup en 2019.