El pilot danès, Christian Lundgaard, s’ha imposat en la primera cursa de la Formula Renault Eurocup 2.0 i es col·loca com a nou capdavanter per tan sol 1 punt amb Yifrei Ye que ha estat segon. Tercer ha estat Oscar Piastri, que sumeixi el seu primer podi en la categoria. Eliseo Martínez i Xavier Lloveras han quedat fora dels punts, 15º i 22º respectivament.

La carrera començava amb Lorenzo Colombo mantenint el liderat en els primers metres i Ludgaard sortint-se per fora en la primera corba. Però la influència de l’esclat després de Eua-Rougue va fer que el danès de MP Motorsport remuntés fins a la primera posició, seguit d’Oscar Piastri i Lorenzo Colombo que es veia superat. Yifei Ye es posaria 4º amb Logan Sargeant tancant el TOP5.

Els moviments eren constants i Piastri agafava el liderat. El Poleman, Colombo, perdia posicions mentre que Rougier es posava 4º. Però el novençà de Cremen poc duraria al capdavant, doncs se sortia de pista cedint 2 posicions, amb Lundgaard i amb Ye.

Per darrere, Fewtrell passava al seu company d’equip, Logan Sargeant abans que el nord-americà també cedís la posició amb Colombo. Passat set voltes de carrera, el pilot d’Adrián Vallés, Axel Matus, havia d’abandonar la carrera.

La lluita seguia per davant, i la segona plaça era protagonista. Ye, Piastri i Rougier van protagonitzar 4 avançaments en escassos metres, col·locant-se segon Piastri per després cedir amb Ye, després Rougier avançava a Piastri perquè Oscar tornés a passar a Arthur.

Un accident de Sharon Scolari quan rodava bastant ressagada, va provocar la sortida del Safety Car. Faltaven 3 minuts sol de cursa pel que es va acabar amb la victòria de Christian Lundgaard, seguit de Yifrei Ye i Oscar Piastri.