Ricky Cardús s’ha fet amb la victòria a Jerez després d’estar liderant la cursa de principi a final. El jove brasiler Eric Granado ha acabat en segon lloc i, després d’una lluita realment atapeïda en les últimes voltes, Odendaal ha aconseguit pujar al podi en tercera posició.

La cursa va començar amb la bona sortida del Poleman, Ricky Cardús, conservant la seva posició. Héctor Garzó va escalar ràpidament al tercer lloc, per darrere d’Eric Granado i, al primer revolt, Orellana va patir una forta caiguda que el va deixar amb la zona lumbar adolorida.

Ja en la segona volta, Roberts tractava de defensar la seva setena posició dels atacs d’Ono. D’altra banda, Garzó es va veure avançat per Tulovic i Odendaal, de tal manera que va caure a la cinquena posició. A la volta següent, Ekky va avançar a l’espanyol, qui estava ja en sisè lloc.

Les posicions del davant semblaven estar establertes, ja que al passar l’equador de la cursa no van patir cap canvi a excepció de Tulovic, que va passar d’estar tercer a rodar en sisena posició.

Mentre Odendaal i Ekky portaven una lluita molt ajustada per l’últim calaix del podi, Garzó se’n va anar a la grava a causa d’una caiguda, la qual cosa li va impedir acabar la cursa.

A 2 voltes pel final, Ekky es va posar per davant d’Odendaal, deixant-lo així fora de les posicions de podi, però en aquesta mateixa volta, el #44 va tornar a recuperar la tercera posició. Van entrar a l’última volta i Odendaal es va desenganxar una mica d’Ekky, obrint un petitíssim forat de poc més de 2 dècimes.

La cursa va arribar a la seva fi amb la victòria còmoda de Ricky Cardús, que va creuar la línia de meta completament sol. A 3 segons i mig va arribar el segon classificat, Eric Granado, seguit de Steven Odendaal, qui finalment aconseguia fer-se amb el podi. El Top10 el van completar Ekky, Tulovic, Roberts, Ono, Sanchis, Fuligni i Uribe.