Eric Granado s’ha alçat amb la victòria a València, en una cursa amb una sortida caòtica. Ricky Cardús ha acabat en segona posició i Garzó, després de liderar durant gairebé tota la cursa, ha pujat al podi en tercer lloc.


La cursa va començar i Garzó es va posar al capdavant, seguit per Cardús i Odendaal. Durant la primera volta, Marc Luna i Xavier Cardelús van patir una caiguda forta, així que Direcció de Cursa va treure bandera vermella i va aturar la cursa.

L’acció va començar 10 minuts més tard i amb les posicions originals, ja que només havia passat una volta. A més, es va anunciar que només duraria 12 voltes. Luna va poder sortir un altra vegada, pero Cardelús no va poder continuar.

A la resortida, Garzó es va tornar a col·locar primer, amb Cardús seguint la seva estela. Tulovic rodava tercer, amb Granado i Ekky per darrere.

A la tercera volta, Uribe va haver d’abandonar a causa d’una caiguda, i li va pasar el mateix a Mrkývka uns instants més tard.

Una volta després, Granado va aconseguir la tercera posició i lluitava amb Cardús per la segona posició. Mentrestant, també vèiem una caiguda de Ekky, qui es quedava fora de carrera.

Així i tot, Cardús i Granado s’anaven acostant perillosament a Garzó. En menys d’una volta, tots dos van passar al pilot del Team WIMU CNS.

Per darrere, Sanchis s’havia col·locat en la quarta posició, per davant de Tulovik.

Cardús i Granado es van començar a escapar i van obrir un petit forat respecte a Héctor Garzó. A dues voltes per al final, Eric Granado es va ficar per l’interior del revolt per avançar al #88 i posar-se líder de la cursa.

Al final, va caure la bandera a quadres i el brasiler de Promoracing es va fer amb la victòria. A només 7 dècimes, Ricky Cardús va aconseguir la segona posició i Garzó es va haver de conformar amb el tercer calaix del podi. El Top 10 el van completar Sanchis, Tulovic, Odendaal, Fuligni, Ono, Gutiérrez i Marc Luna.