La segona cursa del mundial júnior de Moto3 ha estat, de la mateixa manera que la primera, un festival de caigudes. Tot i així, Foggia ha aconseguit mantenir el cap fred per aconseguir una altra victòria més i emportar-se el doblet a València. Després d’una lluita intensa durant tota la cursa, Alcoba s’ha emportat el segon lloc i Vicente Pérez ha acabat en tercera posició.


Vicente Pérez va realitzar una bona sortida conservant la pole i mantenint a Jeremy Alcoba i Dennis Foggia darrere d’ell. Durant la primera volta, Ángel Lorente va patir una caiguda, però va poder continuar en cursa. A la segona volta, Foggia va aprofitar el rebuf per posar-se líder a la recta principal. Més tard, Jeremy també passava a Pérez i es col·locava segon.

A les voltes següents, Pérez va intentar ensenyar-li la roda a Alcoba però, alhora, se li acostaven Sergio García, Polanco i Viu per darrere. Mentres, Masaki i Izdihar lluitaven per la setena posició.

Una volta més tard, Alonso López patia una caiguda i, en molt poca estona, Nesbitt i Jones van protagonitzar un altre accident. Nesbitt va poder continuar amb la seva cursa però Jones es va retirar, ja que després de la caiguda, els comissaris el van haver d’ajudar a abandonar la pista.

Mentre tot això passava, Aleix Viu era sancionat amb 5 segons que se li afegirien a final de cursa per haver superat els límits de la pista contínuament. Unes voltes més tard, Jaume Masià es va haver de retirar ja que Direcció de Carrera li va mostrar la bandera negra.

A 4 voltes per al final, Kasmayudin i Izdihar també van ser víctimes de les múltiples caigudes, encara que el pilot d’Indonèsia va poder continuar amb la carrera.

A la volta següent, Direcció de Cursa anunciar que Skinner i altres 3 pilots més serien sancionats amb 5 segons després de la cursa, igual que el cas d’Aleix Viu, per excedir els límits de la pista.

Va arribar l’última volta amb Foggia com a líder en solitari de la cursa, que aconseguia el doblet de victòries a València. Per darrere, Jeremy Alcoba va aconseguir tancar les portes a Vicente Pérez per conservar la segona posició. El top 10 el van completar Kunii, Polanco, Masaki, Sergio García, Viu, Montella i José Julián García.