Aquest cap de setmana s’ha disputat la cinquena prova de la Formula Renault 2.0 Eurocup al Red Bull Ring d’Àustria.Els guanyadors han estat Max Fewtrell i Victor Martins, pilots del R-ace GP, Yifei Ye segueix com a líder de la classificació general.

La primera cursa, realitzada sota un aiguat torrencial, va acabar amb els 3 primers en les mateixes posicions que a la sortida, Max Fewtrell, Richard Verschoor i Lorenzo Colombo. Fora del podi, Neil Verhagen va remuntar des de la cinquena fila per arribar a la quarta posició. Completen el top-10, Christian LundgaardOscar PastriThomas Maxwell, el líder Yifei YeVictor Martins i Charles Milesi.

A la segona cursa la victoria va ser per al company de Fewtrell al R-ace GP, Victor Martins. Lorenzo Colombo va acabar en segona posició, però va ser sancionat amb 10 segons de penalització. Finalment el segon va ser el guanyador de la primera cursa, Max Fewtrell, amb Christian Lundgaard completant el podi. A partir d’aquí Richard Verschoor, Yifei Ye, Alex Peroni, Neil Verhagen, Oscar Piastri i Frank Bird.

La propera cita serà aquest cap de setmana al circuit belga de Spa Francorchamps, els dies 26, 27 i 28 de Juliol.