El pilot indi, Jehan Daruvala, va aconseguir la seva primera victòria de la temporada i s’acosta als líders del campionat que van haver de retirar-se. El pilot espanyol Alex Palou va sumar un altre podi quedant segon; aconstant-se també. Ralf Aron va completar el podi i és el nou capdavanter de la general.

El líder del campionat, Marcus Amstrong es posava primer en la sortida seguit d’Alex Palou i Jehan Daruvala, el Poleman, que havia perdut terreny abans d’arribar a eau-rougue on, a la recta posterior es posarien els tres en paral·lel amb Palou a la zona interior, Daruvala al centre i Amstrong en l’exterior. L’ordre seria aquest després de la línia del primer sector. Per darrere, un toc entre Sacha Fenestraz i Nikita Troitckii obligava al rus a abandonar. Fenestraz hauria de passar per boxes per canviar el pneumàtic, punxat per aquest toc.

A la tercera volta marxava el Safety Car deixant una altra vegada als pilots com a protagonistes. Daruvala es posava una altra vegada al capdavant alhora que Hingeley es posava 3º, però poc li duraria perquè un toc amb Amstrong faria que s’hagués de retirar, igual que el líder del campionat. Ralf Aron es posava tercer i quart Fenestraz, que cometia un altre error en intentar avançar i feia una virolla. Habsburg s’havia de retirar.

La lluita continuava a la zona mitjana amb Julian Hanses tocant a Sebastian Fernández. El pilot alemany obtindria un Drive Through per aquesta acció. Per la zona alta, Guanyu Zhou punxava i havia de retirar-se. L’ordre era Daruvala, Palou, Aron, Ahmed i Schumacher.

La lluita per la cinquena posició s’intensificava quan Vips avançava a Schumacher, després que Mick la hi retornava i Ticktum aprofitava l’ocasió per posar-se 6º amb 2 rodes per l’herba a la recta. A la lluita també s’afegia Aberdein. Ticktum passava a Schumacher per fora. Els pilots de Motopark, Vips i Aberdein, tindrien un toc en aquesta lluita, fent que Jonathan perdés molt temps.

Per davant, Daruvala tenia un cert avantatge amb Palou, que era segon i Aron era tercer pressionat per Ahmed. Amb 13 voltes transcorregudes, el pilot de Hitech GP va calcular malament l’avançament i va trencar la seva suspensió contra el Prema de Aron, obligant així la seva retirada.

Finalment, Jehan Daruvala esva fer amb la victòria. Alex Palou segon i Ralf Aron tercer. La zona de punts ha estat completada per Ticktum, Schumacher, Shvertzman, Vips, Sato, Petrov i Scherer.