Richard Verschoor ha guanyat la seva tercera cursa en dissabte consecutiva en fer-se amb la victòria a Hampton Downs, a la primera cursa de la tercera ronda de la Toyota Racing Series, sota temperatures de fins a 42 graus. El jove holandès va liderar de principi a fi des de la Pole i redueix lleugerament la distància respecte als líders del campionat.

“No vaig empènyer des del principi,” Comenta Verschoor. “Hi havia moltes restes de goma a la pista i no volia cometre un error. L’asfalt estava molt irregular.”

Amb el líder del campionat Marcus Armstrong pressionant des de l’inici després d’una brillant sortida des de la segona línia, Verschoor va anar perdent una mica de ritme.

“Vaig cometre un petit error i llavors el tenia just al darrere.” Va dir Verschoor.

Però Armstrong va veure impossible l’obtenció del liderat.

“Vaig haver de afluixar i sortir-me del rebuf quan la temperatura de l’aigua va començar a pujar. Feia una calor sufocant al circuit”.

Armstrong va dir que les primeres voltes van ser bones, i va poder posar pressió a Verschoor, però quan la temperatura del motor va començar a excedir el límit va decidir conformar-se amb el seu setè podi consecutiu i amb treure-li una mica més d’avantatge a un Robert Shwartmann que va finalitzar quart.

L’última plaça de podi va acabar en mans del nord-americà-equatorià Juan Manuel Correa, que havia arrencat des de la primera línia de la graella.

“Una vegada vaig veure Marcus superar-me al primer revolt, simplement em vaig quedar darrere d’ell” va dir Correa.

El guanyador de la tercera cursa a Teretonga, Clement Novalak, va quedar cinquè, mentre que l’albanès Reid Harker va completar el Top 6 en la seva millor cursa a la categoria.

Armstrong lidera ara la general amb un marge de 41 punts sobre Shwartzmann, qui està 26 punts per davant de Verschoor.

Resultats de la cursa:

1. Richard Verschoor

2. Marcus Armstrong
3. Juan-Manuel Correa
4. Robert Shwartzman
5. Clement Novalak
6. Reid Harker
7. James Pull
8. Taylor Cockerton
9. Brendon Leitch
10. Charles Milesi

Classificació general després de 7/15 curses:
1. Armstrong: 464 points
2. Shwartzman: 423
3. Verschoor: 397
4. Novalak: 359
5. Pull: 342