Thomas Randle s’ha emportat l’edició 2017 del disputadíssim campionat de la Toyota Racing Series en la cursa final del campionat celebrada a Manfield, Nova Zelanda. Jehan Daruvala ha assolit la victòria en la cursa mencionada com a Gran Premi de Nova Zelanda.

L’edició 2017 de la Toyota Racing Series serà recordada com a una de les més disputades de la història del campionat. Pedro Piquet arribava a l’última cursa (Gran Premi de Nova Zelanda) com a líder del campionat amb un punt de marge sobre Thomas Randle i dos sobre Richard Verschoor.

El més emocionant de tot és que Piquet sortia segon, Randle tercer i Verschoor cinquè, així que no es podia descartar cap possibilitat.

Sortint des de la pole position, Jehan Daruvala mantenia el primer lloc seguit de Piquet i Marcus Armstrong que aconseguia superar a Randle. Però de seguida la cursa s’havia d’aturar per culpa d’una bandera vermella, provocada per l’accident entre Christian Hahn i Luis Leeds.

Al reiniciar-se la cursa, Piquet baixava fins la quarta posició al ser superat per Armstrong i Randle, situació que deixava a Randle com a campió.

Una situació que es mantindria fins al final de cursa, amb un Jehan Daruvala que s’emporta el Gran Premi de Nova Zelanda amb Marcus Armstrong i Thomas Randle al podi. Aquest últim s’emporta el campionat després d’acabar per davant dels seus rivals Piquet –quart, i Verschoor –cinquè.

Darrere els cinc primers finalitzava Enaam Ahmed, Ferdinand Habsburg i Keyvan Andres Soori.Harry Hayek i Taylor Cockerton completen els 10 primers llocs.

És el primer cop que un australià guanya la Toyota Racing Series, i és el quart pilot no neozelandès que guanya el campionat, juntament amb Andrew Tang, Lance Stroll i Lando Norris.