El pilot oficial de Mercedes al DTM correrà aquest cap de setmana les WSK Champions Cup celebrades al Circuit Internacional d’Adria amb l’equip Birel-ART.

El pilot austríac ja va fer els test col·lectius de la WSK els passats dies 20 i 21 de gener com a preparació per aquesta temporada. Auer es va mostrar molt satisfet amb el seu rendiment i va confesar que el karting és la millor disciplina amb la que es pot entrenar un pilot d’automovilisme, ja que “t’exigeix fer tot allò que un pilot ha de saber fer en un periode de temps molt curt”. A més, el pilot de Mercedes va anunciar també que disputaria la primera prova de les WSK Master Cup que se celebrarà el cap de setmana del 2, 3 i 4 de febrer també al Circuit d’Adria i la Winter Cup que tindrà lloc a Lonato els dies 15, 16, 17 i 18 de febrer. D’aquesta manera, Auer es prepara per la que serà la última edició de DTM en la que competirà Mercedes i que començarà el cap de setmana del 5 i 6 de maig a Hockenheim (Alemanya).

Fets ja els entrenaments cronometrats de la WSK Champions Cup, en Lucas Auer només ha pogut ser 15è, quedant-se a 6 dècimes del poleman, l’italià Daniel Vasile. Les mànigues classificatòries que formaran la graella per la prefinal i la final del diumenge se celebraran al llarg del dia d’avui.