Richard Verschoor s’ha emportat la victòria en la penúltima cursa de la temporada de la Toyota Racing Series al circuit de Manfield, Nova Zelanda. La victòria del holandès deixa el campionat molt obert per a la última cursa.

La segona cursa amb la graella de sortida invertida pels sis primers, tenia a Richard Verschoor a la pole position, seguit del jove de Ferrari Marcus Armstrong. Pedro Piquet realitzava una bona sortida situant-se en tercera posició, mentre Randle es sortia de pista i baixava fins la onzena.

Però el australià es beneficiava d’un accident entre Christian Hahn, Enaam Ahmed i Kory Enders que causava la bandera vermella a la segona volta.

En el reinici de la cursa, el cotxe de seguretat apareixia de nou degut a les sortides de pista de Kami Laliberté i Harry Hayek. Verschoor mantenia el liderat per davant Armstrong i Piquet.

Amb els tres primers estables, la lluita interessant era pel quart lloc. Ferdinand Habsburg aconseguia superar al seu company d’equip Jehan Daruvala per a aquesta posició, però a l’última volta, Randle aconseguia superar al austríac per una important quarta plaça.

Taylor Cockerton finalitzava sisè, seguit de Daruvala i Brendon Leitch. Luis Leeds i Jean Baptiste Simmenauer completaven el top10.

Piquet ara és el nou líder del campionat amb un punt d’avantatge sobre Randle i dos sobre Verschoor, el campionat s’haurà de decidir en la cursa final, el Gran Premi de Nova Zelanda.