Pedro Piquet ha aconseguit una altre victòria a la Toyota Racing Series, en la primera de les tres últimes curses de la temporada que es disputen al circuit de Manfeild. Els seus companys de M2 Competition Jehan Daruvala i Marcus Armstrong l’han acompanyat al podi.

El jove pilot de Force India, Jehan Daruvala que sortia des de la primera posició perdia la posició preferent a la sortida amb el seu company a M2 Competition, Pedro Piquet.

Però la cursa de seguida protagonitzava una bandera vermella amb l’espectacular accident a la volta 2, entre Brendon Leitch, Keyvan Andres Soori i Luis Leeds.

Al reinici de la cursa, Piquet dominava aquesta i vencia per davant els seus companys Daruvala i Marcus Armstrong.

Fora del podi quedava Richard Verschoor i Thomas Randle, amb Enaam Ahmed, Taylor Cockerton, Ferdinand Habsburg, Luis Leeds i Shelby Blackstock completant els 10 primers llocs.

Pel que fa al campionat a falta de les curses de demà diumenge, Thomas Randle lidera amb 741 punts, amb 736 hi ha Piquet i amb 719 hi ha Verschoor, tot sembla pensar que Piquet juga amb avantatge en aquesta final però tot està per veure. Sinó guanya Piquet, seria la primera derrota de campionat per M2 Competition en molts anys.