Teo Martín Motorsport comptarà amb el pilot moscovita Konstantin Tereschenko (1995) per disputar la temporada 2017 a les World Series Fórmula V8 3.5.

Tereschenko és el tercer rookie que competirà a les World Series Fórmula V8 3.5 de moment, després dels anuncis de Diego Menchaca (Fortec Motorsports) i Damiano Fioravanti (RP Motorsport). L’expilot de GP3 va ser subcampió de la EuroFormula Open el 2015, havent passat alguns anys a la Fórmula Renault 2.0.

El pilot rus ja va participar a l’últim test oficial celebrat al Circuit de Jerez de la mà de Teo Martín Motorsport, i tots dos es mostren optimistes: aquest acord donarà els seus fruits en la que serà la segona temporada de l’equip espanyol a la disciplina èlit de monoplaces.

Teo Martín, Team Owner a Teo Martín Motorsport:

Konstantin va fer un gran treball en els últims tests de l’any passat. Em va impressionar la seva ràpida adaptació al cotxe i va demostrar que el potencial el té. Per això creiem que podem aconseguir els millors resultats possibles junts, així que estic encantat amb la seva arribada a l’equip.”

Konstantin Tereschenko, pilot a Teo Martín Motorsport:

“Estic encantat d’estar a l’equip Teo Martín Motorsport i a les World Series Fórmula V8 3.5. Tinc grans plans per a aquesta temporada. Sé que és un campionat difícil, amb molta competència, però lluitaré per estar davant a cada cursa, així que l’objectiu principal és la victòria a la general.”