L’equip Red Bull ha anunciat que el seu monoplaça per la temporada 2017, anomenat RB13 serà presentat el proper dia 26 de Febrer.

El dia previ al començament dels tests de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya es descobrirà el cotxe que Daniel Ricciardo i Max Verstappen pilotaran durant la temporada 2017. L’RB13 és, degut als canvis en la normativa introduïts, un dels favorits a emportar-se el títol, tot i que, ara per ara; qualsevol pronòstic és simple especulació.

Com ja és habitual, l’equip de la marca de begudes energètiques és dels últims a presentar el seu cotxe, ja que optimitzen fins al final el temps de què disposen per desenvolupar el monoplaça. El seu equip “filial”, Scuderia Toro Rosso, presentarà el seu STR12 el mateix dia.

La darrera temporada, Red Bull va ser l’únic equip capaç de plantar cara als Mercedes en alguns circuits i, de fet, van ser els únics a més de les “fletxes platejades” que van guanyar alguna cursa (Grans Premis d’Espanya i Malàisia). Aquests resultats els van permetre quedar segons al mundial de constructors, amb 468 punts.