Matevos Isaakyan ha aconseguit una victòria clara en la primera cursa del cap de setmana de les World Series Formula V8 3.5 Series a Nürburgring. El rus d’AVF fa un pas important en la lluita en el campionat. Celis i Orudzhev completen el podi.

En la cursa d’avui la sortida ha estat molt decisiva. El debutant Alex Palou (Teo Martin Motorsport) qui tenia una gran oportunitat d’aconseguir la victòria – ja que sortia des de la pole position, tirava les seves opcions a la paperera. El català sortia malament i baixava fins la quarta posició al primer revolt, dos revolts més tard es tocava amb Pietro Fittipaldi (Lotus) i danyava l’aleró davanter.

Palou hauria de parar a box per canviar l’aleró i només aconseguiria remuntar fins la onzena posició, Fittipaldi baixava fins la setena plaça i no aconseguiria superar ni a Yu Kanamru (RP Motorsport) ni al seu company René Binder.

Al davant, Matevos Isaakyan (SMP Racing by AVF) aprofitaria la situació per prendre el liderat de la cursa i vèncer per segona vegada aquest any. El podi era completat per Alfonso Celis (Fortec Motorsports) i Egor Orudzhev (SMP Racing by AVF) qui en els darrers minuts s’havia de defensar dels atacs de Roy Nissany (RP Motorsport).

En el campionat de pilots, Fittipaldi manté el liderat amb 4 punts d’avantatge amb Celis, Isaakyan puja a la tercera posició amb 5 punts menys que el brasiler. Orudzhev és quart a només 10 punts mentre Binder i Nissany empaten a punts, essent a només 12 del líder.

Resultats:

1 Isaakyan 2 Celis 3 Orudzhev 4 Nissnay 5 Kanamaru 6 Binder 7 Fittipaldi 8 Menchaca 9 Tereschenko 10 Fioravanti 11 Palou 12 Cipriani