El equip Dams ha confirmat l’arribada de Oliver Rowland a l’equip, juntament amb la renovació de Nicholas Latifi per a la temporada 2017 de la GP2 Series.

El 2016 va ser un any complicat per Nicholas Latifi, i també per l’equip Dams en general. Un únic podi i quatre vegades en zona de punts, Latifi va estar totalment vençut per Alex Lynn, qui va assolir tres victòries. Ara però, el canadenc és marca grans objectius per a la seva segona temporada a l’avant-sala de la Fórmula 1.

Juntament amb ell enguany entra al equip un altre pilot que rep el recolzament de Renault, es tracta de Oliver Rowland. Després de aconseguir el campionat de la Formula Renault 3.5 Series el 2015, el britànic va participar la temporada passada amb l’equip MP Motorsport ja a la GP2 Series.

Era una alineació ja esperada, ja que ambdós pilots van rodar amb l’equip francès durant els entrenaments de post-temporada al Yas Marina Circuit. Tothom espera veure el potencial real de Rowland amb un equip competitiu, on podrà lluitar pel campionat i, gràcies a la esperada constància en la zona de punts de Latifi, Dams tornarà a la lluita pel campionat d’equips.

La GP2 Series enguany està essent la casa dels joves pilots de Fórmula 1, amb la incorporació de Rowland i Latifi a Dams, juntament amb la de Louis Delétraz a Racing Engineering, s’ha de comptar a més amb la del jove pilot d’Honda, Nobuharu Matsushita a ART Grand Prix, i amb la dels dos joves de Ferrari a Prema Racing, Charles Leclerc i Antonio Fuoco.

Declaracions

Nicholas Latifi:

“Estic molt content de continuar amb l’equip per segona temporada consecutiva, perquè ja tinc una bona relació de treball amb tothom. Això m’ajudarà molt, especialment a la GP2 on no tens massa temps per rodar en pista i sempre t’has d’adaptar a les condicions del moment.”

Oliver Rowland:

“L’objectiu és arribar i dominar el campionat, aquest és el meu objectiu personal i el del equip. Dams ha aconseguit molts campionats en el passat, així que estic a un equip amb molt d’èxit i vull deixar-hi el meu llegat.”