René Binder i Egor Orudzhev han aconseguit les victòries en el circuit de les Amèriques a Austin, Texas. Unes victòries que sumades al abandonament de Fittipaldi en la segona cursa, deixa el campionat molt obert.

En la primera cursa, victòria dominant per part de René Binder (Lotus) que no va deixar opcions als seus rivals. El austríac podria haver liderat un doblet per Lotus però Egor Orudzhev (SMP Racing by AVF) es va interposar al superar a Pietro Fittipaldi (Lotus), després del cotxe de seguretat.

En la segona cursa, Lotus tindria problemes. Binder es quedava aturat a la sortida i perdia una volta, mentre Fittipaldi es retirava a la tercera volta. Això va deixar la lluita per la victòria entre Alex Palou (Teo Martin Motorsport) i Orudzhev.

El rus després de les aturades a box va aconseguir superar al espanyol per alçar-se amb la victòria, la segona de la temporada i mantenir les opcions pel títol. Diego Menchaca (Fortec Motorsports) va completar el podi després d’una increïble remuntada.

En el campionat de pilots, Fittpaldi perd tot l’avantatge que va aconseguir a Ciutat de Mèxic. El brasiler lidera amb 10 punts de marge sobre Isaakyan (SMP Racing by AVF), a continuació està Orudzhev a 25 punts, seguit de Celis a 31 punts. Més endarrere a 49 punts i pràcticament sense opcions es situen René Binder i Roy Nissany (RP Motorsport).