Després de viure una cursa esbojarrada a causa de la pluja, Palou s’ha endut la victòria de la segona cursa al circuit alemany de Nürburgring. Per darrere d’ell, Tereschenko va acabar segon i Isaakyan tercer, però a causa d’una sanció, Tereschenko es va quedar sense podi.


La cursa va començar darrere del Safety Car, el qual va estar en pista durant 5 minuts. Un cop rellançada la cursa, Isaakyan va intentar avançar Menchaca però es va anar llarg, la qual cosa va fer que gairebé es veiés avançat per Nissany. En aquesta mateixa volta, Cipriani es va sortir de pista i va provocar una bandera groga i la sortida del Safety Car a pista per segona vegada. Mentrestant, Isaakyan s’havia fet amb la segona posició.

Al rellançar-la cursa, Celis va patir una perillosa virolla al mig de la pista, però tots els pilots que venien per darrere van poder esquivar-lo.

Van començar els pit-stops i Celis va ser el primer a canviar gomes. A la volta següent, Tereschenko va posar els pneumàtics de sec malgrat que la pista estava encara molt mullada. Mentre Menchaca lluitava amb Isaakyan per recuperar la segona posició, Fioravanti va ser la següent víctima de les sortides de pista, així que va acabar provocant una altra bandera groga.

Els següents a entrar van ser Orudzhev i Nissany. Tereschenko, amb les rodes de sec, estava rodant 2 segons més ràpid per volta que el líder de la cursa, Alex Palou.

Una vegada que tots els pilots havien fet la seva parada, Isaakyan es va posar com a líder, per davant de Palou, Tereschenko, Orudzhev i Menchaca. A la volta següent, Isaakyan va tenir una petita sortida de pista que li va fer tornar a la tercera posició, deixant a Palou com a cap de cursa una altra vegada i a Tereschenko en segona posició.

Durant els 5 últims minuts, Palou va començar a volar, registrant un 1:48.716 com a volta ràpida de la cursa. En l’última volta, Menchaca va patir una sortida de pista mentre Palou seguia ampliant la seva distància respecte a Tereschenko, el segon classificat.

Finalment va caure la bandera a quadres i el català es va endur la victòria de la segona cursa de Nürburgring. 8 segons per darrere, el seu company d’equip Tereschenko arribava a meta en segon lloc, signant així un doblet per a l’equip de Teo Martín. Isaakyan va acabar tercer, seguit per Orudzhev, Nissany, Fittipaldi, Celis, Kanamaru i Binder.

Tot i així, cal destacar que Tereschenko va creuar la línia blanca en sortir del pit-lane i Direcció de Cursa li va imposar 10 segons de penalització. Per tant, Isaakyan passa a ser segon i Orudzhev puja al podi com a tercer classificat.