L’equip Team Pelfrey va anunciar ahir la seva entrada en el campionat de la Indy Lights a partir del any que ve. Aquest fet s’anuncia després de la compra de l’equip d’Indy Lights 8Star Motorsports.

Un dels equips més exitosos aquesta temporada en les categories de promoció a Nord-Amèrica, el Team Pelfrey ha decidit fer un salt més i tot i competir i triomfar a la F1600, l’USF200 i la Pro Mazda, l’equip Pelfrey salta a la Indy Lights després de comprar l’equip 8 Star Motorsport.

L’equip mantindrà a la gent del equip 8Star Motorsports perquè saben com fer un cotxe per a que guany curses. Això és positiu pels membres del equip que finalment podran treballar tota la temporada, mentre que Pelfrey a més a més incorpora un segon cotxe.

Declaracions

Dale Pelfrey, Cap d’equip del Team Pelfrey:

“Després de veure els nostres èxits a la F1600, USF2000 i la Pro Mazda aquesta temporada, he decidit que Team Pelfrey havia de fer el següent pas. Tot i començar des de 0, hem investigat el mercat i de seguida hem vist que podíem agafar a grans persones i els recursos de 8Star Motorsports assegurant-nos així la millor manera d’entrar a la Indy Lights. Començar la temporada que ve amb un equip que ja ha guanyat curses, fa que no em pugui esperar al inici del campionat”.