Zachary Claman DeMelo ha firmat amb el Belardi Auto Racing i tornarà a Indy Lights la temporada 2019 després d’un any a la IndyCar.

Després de córrer a temps parcial a la IndyCar amb l’equip Dale Coyne Racing al llarg de 2018, el pilot canadenc tornarà a la sèrie Indy Lights amb moltes ganes de guanyar. Té una gran trajectòria la categoria, en la qual ha aconseguit deu top-5, a més de la gran victòria al Road America al National Park of Speed ​​el 2017.

El pilot nascut a Mont-real vol lluitar pel títol la temporada vinent. “Estic molt emocionat per haver signat per Belardi Acte Racing per a la temporada que ve. L’equip té una gran trajectòria i sempre és molt competitiu, a més d’haver portat molts pilots a IndyCar i mantenir-los. Tornar a Indy Lights serà bo per a la meva evolució com a pilot i com a competidor, però el meu únic objectiu per a aquesta temporada és guanyar el campionat“, va declarar Claman.

El canadenc intentarà destronar Patricio O’Ward i Andretti Autosport, els vencedors de les Indy Lights el 2018. Amb un total de 34 participacions a la sèrie entre les temporades 2016 i 2017, Clamen tindrà la temporada 2019 l’experiència i l’entusiasme per intentar tornar a pujar a l’esglaó més alt del podi.

El propietari de l’equip Belardi Auto Racing, Brian Belardi, està emocionat per tenir un pilot amb l’experiència de Claman, no només a Indy Lights sinó també en la categoria principal, la IndyCar. “Estem encantats que algú amb el talent d’en Zachary s’uneixi a la nostra alineació en Belardi Acte Racing per a la temporada 2019 de les Indy Lights“, va dir Belardi.

Claman va córrer 9 curses i va acabar el campionat en 23a posició la temporada 2018 de la IndyCar. “Després de l’experiència de la IndyCar, tractar de tenir pilot guanyador en la categoria d’Indy Lights realment valdrà la pena, i personalment estic ansiós per veure a on va l’equip aquest any“, va afegir Brian Belardi.

Belardi Auto Racing i Zachary Claman iniciaran oficialment la temporada 2019 als carrers de St. Petersburg, a Florida, amb una sessió d’entrenaments lliures el proper 8 de març.