Aaron Telitz ha estat renovat i començarà una segona temporada de la Indy Lights amb l’equip Belardi Auto Racing, on aquest passat 2017 va fer el seu primer any en la categoria sumant dues victòries.


El campió de la Pro Mazda Championship de l’any 2016 ha estat renovat per l’equip Belardi Auto Racing per començar la campanya de 2018 de la Indy Lights. Aaron Telitz, sisè classificat a la general del campionat el 2017, va aconseguir dues victòries durant el seu any de rookie a la categoria, emportant-se el triomf en la seva primera cursa a Sant Petersburg i sota un gran diluvi a Watkins Glen durant el tancament d’any.

Les dificultats econòmiques han posat en dubte la continuïtat del pilot de 26 anys nascut a Wisconsin, però finalment el cap de l’equip, Brian Belardi, li ha volgut donar una nova oportunitat. “Com sempre, el finançament podria ser un factor limitant per a mi, ja que estaré treballant per acabar de tenir el pressupost durant tota la temporada. Brian ha tingut la gentilesa de treballar amb mi i descobrir com podem fer que funcioni aquest any”, va comentar el pilot americà.

“Estic molt entusiasmat amb la forma en que el nostre equip s’està desenvolupant per a l’any 2018, i poder tornar a dirigir a Aaron l’any que ve és un gran avantatge per a la nostra organització”, va afirmar Belardi en el comunicat de l’equip.

A més, l’amo d’aquesta estructura americana de la Indy Lights també va voler afegir que “com a novell l’any passat, ens va mostrar el seu talent immediatament, guanyant la primera cursa a Sant Petersburg. A mesura que va continuar desenvolupant-se en el cotxe, es va fer encara més impressionant. Crec que la seva actuació sota la pluja a Watkins Glen és una indicació real del talent que té l’Aaron i el bon pilot que podria arribar a ser. Estem encantats de tenir-lo de tornada”, ha conclòs.

Finalment, Telitz va voler fer una valoració d’aquesta renovació per 2018. “És una gran sensació tornar amb Belardi Auto Racing per tenir una altra oportunitat en el Campionat de la Indy Lights. Serà la primera vegada en la meva carrera esportiva que conduiré per al mateix equip en dos anys consecutius. Amb això, serem una força des de la caiguda de la bandera verda a St. Pete”, ha fianlitzat el pilot americà.

Per ara, abans d’acabar aquest 2017, la propera temporada de la Indy Lights ja es va component i fins aquest moment tenim quatre pilots més confirmats. Des d’Andretti han apostat pels americans Colton Herta i Ryan Norman, mentre que a Juncos Racing ja van confirmar l’argentí Nicolas Dapero i el brasiler Victor Franzoni. Des de Belardi, amb la resta de la plantilla encara per confirmar, han anunciat que “almenys tindrem tres cotxes aquesta temporada, amb la possibilitat d’un quart seient per al pilot correcte”.