Alfonso Celis Jr es el primer pilot confirmat per a la graella de la Fórmula 3.5 V8. El mexicà seguirà amb l’equip català AVF per al 2016.

Celis, que aquest any ja ha competit amb l’equip d’Adrián Vallés aquesta temporada on ha estat lluitant per les posicions de punts habitualment, seguirà un any més a l’equip de Granollers encara que l’equip acabés últim en el campionat.

“AVF ha sigut una família per mi aquesta temporada. He connectat amb ells i el cotxe és un dels millors que he pilotat en la meva carrera.

“Per al meu segon any en el campionat, continuar a AVF és el pas lògic i natural a fer. L’Adrián m’ha ajudat molt a créixer com a pilot.” Comentava Alfonso Celis.

Pel que fa al cap d’equip d’AVF, Adrián Vallès també ha dit la seva sobre la renovació del mexicà:

“Estic content de tenir al Alfonso amb nosaltres un altre cop per a la temporada 2016. A més de ser un gran pilot, ha demostrat ser un tio fenomenal.

“S’ha integrat totalment al equip i tothom treballa molt bé amb ell. Estem orgullosos de ser el primer equip que confirma un pilot en la nova Formula 3.5 V8, una categoria que espero que puguem estar entre els primers l’any que ve.”

Encara no se sap si Celis seguirà fent el programa doble que té enguany amb la GP3, però el que està clar és que el mexicà aspira a ser un habitual en els punts de la renovada Fórmula 3.5 V8.

El proper test de la categoria es celebrarà la setmana que ve al circuit de Motorland Aragón el 4,5 i 6 de Novembre.