Lance Stroll ha aconseguit una altre pole position en la FIA Formula 3 Europea al circuit de Imola, Itàlia. El jove de Williams s’ha mostrat insuperable en una quali entretinguda on els joves de Red Bull han acabat just darrere d’ell.

És de nou Lance Stroll qui sortirà des de la pole position a la Race 1 d’Imola. El de Prema Powerteam no ha tingut rival tot i aconseguir la pole position en l’últim moment, en una classificació sense clar domini.

El pilot canadenc ha superat en una dècima a Sergio Sette Camara (Motopark) i a Niko Kari (Motopark), és a dir els dos joves de Red Bull.

L’equip alemany ha tingut una bona classificació amb els seus altres dos pilots en el top 10 – Joel Eriksson setè, Guanyu Zhou desè.

Els pilots que ja tenien experiència prèvia en aquest circuit com son, Geroge Russell (Hitech GP), Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) i Nick Cassidy (Prema Powerteam) han acabat en quarta, cinquena i sisena posició respectivament.

La sessió de classificació ha experimentat una bandera vermella causada pel pilot patrocinat per FormulaRapida.net, David Beckmann (Kfzteile24 Mücke Motorsport) que s’ha sortit de pista i ha acabat a la grava.

Tot i no poder competir en els últims minuts, el alemany ha acabat novè, just darrere de Callum Ilott (Van Amersfoort Racing).

Destacat finalment la dissetena posició de Maximilian Günther (Prema Powerteam) que clarament partirà amb desavantatge per a la cursa de demà, per tal de retallar distàncies amb Stroll en el campionat.