Lance Stroll ha estat el més ràpid en les dues sessions d’entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea al circuit de Imola, Itàlia. El jove de Williams està llançat en aconseguir el títol aquest cap de setmana.

FP1

En la primera sessió d’entrenaments lliures s’ha notat que el líder del campionat té ganes de rematar el campionat aquí. El jove canadenc que ja va guanyar a Imola en la F4 Italiana, marcava el millor temps amb un 1:35.833 essent tres dècimes més ràpid que el jove pilot de Red Bull, Niko Kari (Motopark).

En tercer lloc s’ubicava Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) que arriba amb un clar avantatge respecte els seus rivals ja que ell és qui més curses ha rodat aquí. Sergio Sette Camara (Motopark) es situava quart per davant de Callum Ilott (Van Amersfoort Racing).

FP2

En la segona sessió Stroll ha continuat dominant, seguit de George Russell (Hitech GP) i Ralf Aron (Prema Powerteam), ambdós mencionats amb experiència en aquest circuit. Niko Kari ha mantingut el seu bon ritme des de la quarta posició.

Nick Cassidy (Prema Powerteam) ha finalitzat cinquè, seguit de Callum Ilott, Anthoine Hubert i Guanyu Zhou (Motopark).

El màxim rival de Lance Stroll, Maximilian Günther (Prema Powerteam) ha finalitzat últim en les dues sessions per culpa d’uns problemes mecànics.

Resultats FP1:

1 Stroll 2 Kari 3 Hubert 4 Sette Camara 5 Ilott 6 Cassidy 7 Aron 8 Eriksson 9 Beckmann 10 Russell 11 Barnicoat 12 Mazepin 13 Jensen 14 Newey 15 Piquet 16 Zhou 17 Sasahara 18 Günther 19 Chung Chang