Victòria decidida a la sortida per Alexander Albon a la primera cursa de la GP3 a Malàisia per davant de Jack Aitken i Charles Leclerc.

Alexander Albon tenia una sortida perfecta des de la 2a posició que li permetia treure-li el liderat al seu company d’equip Leclerc al primer revolt. A la següent frenada, De Vries perdia el cotxe i trompejava, tocant lleugerament a Leclerc, que es quedava a la 5a posició, i quedant-se ell mateix fora dels punts. No obstant, Leclerc tornava ràpidament a la 3a posició mentre De Vries també podia remontar des de darrera. Palou, que sortia últim després d’una desqualificació tècnica a la classificació, havia remontat 10 posicions i a la volta 4 ja estava 12è.

Albon lideraba per davant d’Aitken, Leclerc, Maini, Schothorst, Dennis, Fukuzumi, Fuoco, Parry i Stuvik. Albon aconseguia separar-se d’Aitken i la lluita pel podi se centrava a la 2a posició entre Aitken i Leclerc. Per darrera, De Vries es col·lava als punts robant-li la 10a posició a Stuvik i la 9a a Parry. No obstant, el pilot holandès tenia una sanció de 5 segons per l’incident a la primera volta i quedava relegat a la 13a posició.

Finalment, Albon s’emportava la victòria per davant d’Aitken, que es defensava perfectament a l’ample pista de Sepang dels atacs de Leclerc. Maini, Schothorst, Dennis, Fukuzumi, Fuoco, Parry i Stuvik han completat el top 10. Palou no ha pogut culminar la seva remontada i ha acabat 14è.