Martinius Stenshorne, pilot oficial de la Parolin, s’ha emportat la primera prova de les WSK Super Màster Sèries celebrada al Circuit Internacional d’Adria. El noruec de Parolin no ha desaprofitat l’oportunitat que li han brindat els seus rivals i ha guanyat sense oposició la Final.

Ja des de la sortida, el noruec ha marcat el ritme i s’ha escapat fàcilment gràcies a les baralles entre els seus contrincants. Cepil i Badoer (fill de l’expilot de F1, Luca Badoer), els que sortien tercer i cinquè respectivament, s’han col·locat segon i tercer respectivament. En les primeres voltes els sis primers classificats han marcat diferències respecte als altres, obtenint un marge de diversos segons. Per la seva banda, Stenshorne també s’ha escapat de la resta del món i ja no ha deixat en cap moment la primera posició.

A l’equador de la Final, Kucharczyk ha superat a Cepil i Badoer en un avançament magistral per col·locar-se en segona posició. Just una volta després ha estat el mateix Badoer qui ha avançat a Cepil per ocupar la plaça que dóna accés al tercer esgraó del podi. A falta de dues voltes per al final ja no hi ha hagut més canvis en les posicions capdavanteres. Stenshorne ha creuat primer, Kucharczyk segon i Badoer tercer. Finalment el txec Cepil ha estat quart, després d’haver estat en places de podi durant gairebé tota la cursa, i Francesco Pulito, el pilot oficial de Praga, ha estat cinquè.