El passat cap de setmana es va iniciar el Campionat de Catalunya de Kàrting al circuit d’Osona amb una gran quantitat de protagonistes

Osona va presenciar el cap de setmana del 24 i 25 de febrer el començament d’una gran competició com és el Campionat de Catalunya de Kàrting.

Júnior-Sènior

A la categoria Júnior-Sènior, el vencedor de la primera cursa del cap de setmana va ser Martín Almeida, pilot de l’equip Just Drive Racing. El podi el van completar Dan Schaller i Marc Noel. Xènia Boixader va ser l’única participant de la categoria júnior. També destaquen els noms de Marc Munera i Pau Pérez.

A la segona cursa, el guanyador va tornar a ser Almeida, seguit de Noel i Schaller.

KZ

La categoria KZ va comptar amb una primera cursa on Zoe Pavón només va completar tres voltes. La primera plaça va ser per Berta Ràfols, tot i que Neus Llin va finalitzar la cursa a una dècima de distància.

La segona i última cursa de la categoria va tenir un resultat diferent. En aquesta ocasió, Llin va obtenir la victòria i Ràfols només va ser segona. Finalment, Pavón va completar el podi.

Mini

Una categoria que va tenir molta activitat va ser la Mini, on Nil Casacuberta es va coronar campió a la primera cursa. Milan Guerreiro i Carlos Martínez van pujar a la resta d’esglaons del podi. Javier García va acabar en quarta posició.

Casacuberta va tornar a regnar durant la segona cursa de la categoria. Guerreiro va obtenir el segon lloc de la classificació, mentre que García va acabar tercer.

Mini K

A la categoria Mini K, Leo Córcoles ha aconseguit la victòria a la primera cursa. Leo Devahive i Iker Padilla han travessat la línia d’arribada en segon i tercer lloc respectivament. Hugo Navas ha acabat en quarta posició, seguit de Lola Pérez.

Córcoles també ha estat el guanyador a la segona cursa, on ha compartit el podi amb Devahive i Navas.