Harrison Newey, actual pilot de la F3 Europea i fill del famós enginyer de l’equip Red Bull Adrian Newey, s’ha proclamat campió, al costat de Thomas Laurent i Stépahne Richelmi, de l’Asian Le Mans Series. El seu cotxe,  l’Oreca LMP2 nº. 8 del equip de Jackie Chan, ha guanyat 3 de les 4 curses de la temporada, incloent l’última cita a Sepang.

La temporada 2017-18 de l’Asian Le Mans Series ha estat completament dominada per l’equip de Jackie Chan. L’equip ha guanyat les quatre curses del campionat a la categoria principal del certamen, LMP2, i també s’ha endut el títol a LMP3.

Però el més destacat ha estat que un dels pilots del cotxe que s’ha proclamat campió a LMP2 era Harrison Newey, fill del cèlebre enginyer de Fórmula 1 Adrian Newey. El jove britànic obté el seu segon títol automobilístic després de guanyar el MRF Challenge el passat hivern.

En aquesta categoria, Newey ha compartit cotxe amb els experts de la resistència Stéphane Richelmi i Thomas Laurent. El trio que va pilotar el LMP2 nº. 8 va guanyar tres de les quatre curses de la temporada, sent Buriram l’única excepció.

“Donant el salt als sports cars, mai havia pilotat un cotxe amb sostre abans,” Comenta Newey. “Em vaig sentir com a casa ràpidament. Vaig fer dues carreres amb la visera tancada, ja que no podia tenir-la oberta a causa de la llum. Estava molt acostumat a portar la visera tintada, i això va ser un problema. És diferent, havia de compartir el seient amb altres pilots. Estic molt més còmode en el meu F3 però és un desafiament nou i ha estat super divertit.”

Newey ja ha guanyat la competició que ha disputat durant l’hivern per segon any consecutiu. No obstant això, el britànic de 19 anys encara no ha revelat els seus plans per a aquesta temporada 2018.