Angelina Simmons es va emportar la victòria i Benjamin Mañach va aconseguir el podi a la primera ronda del Campionat d’Espanya

La categoria mini es presenta, un any més, com una de les categories més obertes i emocionants. A Campillos, Angelina Simons va aconseguir la primera victòria de la temporada al Campionat d’Espanya, després d’ascendir al liderat de la primera cursa arribat el seu equador.

La pilot espanyola va ser capaç de contenir els atacs constants que rebia dels seus rivals fins a la mateixa línia d’arribada, imposant-se sobre Winston Kamperin i Daniel Mirón, que es va fer amb la tercera plaça del podi per tan sols dues mil·lèsimes sobre Iván González, relegat a la quarta plaça.

Destacar la gran actuació de Max Cruz, que va acabar en la sisena posició després de guanyar un total de dotze posicions. Vicente Barros no es va quedar curt, finalitzant novè i guanyant onze posicions.

La segona cursa va començar amb un fort accident en la sortida, en el qual diversos pilots es van veure involucrats, afortunadament sense conseqüències greus per a cap.

Després de tres voltes en règim slow amb bandera groga i Winston Kamperin a la primera posició, era Daniel Miron qui passava al capdavant en la represa, i finalment aconseguia emportar-se la victòria, després d’una lluita intensa en l’última volta amb Nikita Botte i Gustavo Marques.

No obstant això, Botte va rebre una penalització, situant-lo en la quarta plaça, i fent que Benjamin Mañach aconseguís pujar al tercer esglaó del podi. El pilot català va realitzar una cursa espectacular, guanyant fins a divuit posicions en aquesta cursa.