El britànic William MacIntyre es va emportar la seva primera victòria en una sèrie de WSK a la primera ronda de la Euro Series a la categoria 60 Mini disputada el passat cap de setmana al Circuit Internacional de Nàpols. Powell i Filaferro van completar el podi.

La primera prefinal de la nova WSK Euro Series va ser de tot menys avorrida. William MacIntyre (Parolin / TM Racing / Vega) va ser el guanyador de la final “A” després d’un accidentat final de carrera en el que li va arravatar en l’últim alè la primera posició a Ean Eyckmans (Parolin / TM Racing / Vega), que també va ésser superat per Alex Powell (Energy / TM Racing / Vega).

Per altra banda, a la prefinal “B”, Douwe Dedecker (Parolin / TM Racing / Vega) va dominar la carrera des del començament fins al final i es va assegurar la pole position per a la final. El pilot belga, tot i sentir la pressió de Aleksandr Tibekin (DR / TM Racing / Vega), va acabar un clar avantatge a la primera posició.

Alguns dels preferits es van quedar pel camí i no van arribar a la final. Va ser el cas de pilots com Francesco Marenghi (Tony Kart / Vortex / Vega), Francisco Soldavini, (LenzoKart / LKE / Vega) o Josh Irfan (Tony Kart / Vortex / Vega), que estaven obligats a lluitar per les primeres posicions.

A la final, Douwe Dedecker va tractar de mantenir per molt temps la primera posició ja que va ésser superat per MacIntyre d’una manera molt agressiva. Això va portar de cop a l’italià fins a la cinquena posició, mentre que MacIntyre es defensava dels atacs d’Alex Powell. La sensació jamaicana va buscar de forma persistent la manera d’avançar al britànic i va realitzar un gran atac final a l’última volta, però no va poder amb un MacIntyre que va aconseguir el seu primer triomf després de portar només un mes a Kart Republic.

Per altra banda, també a l’última volta, Filaferro va aconseguir superar a Alexandr Tibekin i va ocupar l’última plaça del podi. La pròxima ronda de WSK Euro Series es realitzarà al circuit francès de ASK Angerville del 25 al 28 d’abril.